skylos
Απίστευτη ταλαιπωρία για ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που ταξίδευε για την Κρήτη - Διανυκτέρευσε στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς σειρά ξενοδοχείων αρνήθηκαν να τους φιλοξενήσουν, επειδή είχαν μαζί τους σκύλο

Στο λιμάνι του Πειραιά αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σειρά ξενοδοχείων αρνήθηκαν να τους φιλοξενήσουν, επειδή είχαν μαζί τους σκύλο.

Το ζευγάρι έφτασε στον Πειραιά την Παρασκευή στις 14:00 μαζί με το σκυλάκι του, προκειμένου να πάρει το πλοίο για Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι άρχισε να αναζητά ξενοδοχείο, αλλά τα ξενοδοχεία αρνούνταν τη φιλοξενία λόγω του σκύλου.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε η σύζυγός του με την εξάντληση να είναι εμφανής στο πρόσωπο της. 

Σημειώνεται πως ο νόμος δεν ορίζει πως απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό υπόκειται στις πολιτικές του εκάστοτε ξενοδοχείου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Νίκος Παπαϊωάννου
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Η Πολιτεία θα προστατεύσει τα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα επιβάλει τον νόμο. »
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη