Βασίλειος Κωστέτσος: Του επιτέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος – Μαχαίρωσαν φίλο του
Η επίθεση συνέβη στο κέντρο της Αθήνας

Θύματα άγριας επίθεσης έπεσαν ο γνωστός σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος, και ένας φίλος του, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης.

Την είδηση της επίθεσης γνωστοποίησε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης, όταν περπατώντας με έναν φίλο του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, άγνωστοι τους έκλεισαν το δρόμο με σκοπό να τους ληστέψουν.

Μάλιστα, οι δράστες έβγαλαν στιλέτο και κατάφεραν να μαχαιρώσουν τον φίλο του στο πρόσωπο, ενώ έριξαν τον σχεδιαστή από τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος.

Ο ίδιος υπέστη ελαφρά διάσειση από την πτώση, ενώ ο φίλος του χρειάστηκε ράμματα.

Ο γνωστός σχεδιαστής καταγγέλλει πως δεν υπήρχε πουθενά αστυνομικός και η αστυνομία ήταν άφαντη.

kostetsos12.jpg
kostetsos1.jpg

 

kostetsos124.jpg
kostetsos123.jpg

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!