tsolakidou
Πέθανε στα 49 της χρόνια η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου

«Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης σε ανακοίνωσή της, με την οποία αποχαιρετά τη δημοσιογράφο που ήταν μέλος της, η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης».

Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ, στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου, του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παρελαση υπο βροχή
Ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου: Οι περιοχές με βροχές στις παρελάσεις
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η σημερινή ημέρα θα έχει «δύο πρόσωπα», καθώς σε άλλες περιοχές θα επικρατούν βροχές και σε άλλες ηλιοφάνεια.
Ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου: Οι περιοχές με βροχές στις παρελάσεις
μαυροματης
Έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Μαυρομμάτης
Η προσφορά του στην τέχνη και η υποστήριξή του προς τους καλλιτέχνες ήταν αναμφισβήτητες, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.
Έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Μαυρομμάτης
Γυναίκα ψωνίζει με καλάθι σε σούπερ μάρκετ
Σούπερ μάρκετ σήμερα (25η Μαρτίου): Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Τα franchise δεν ακολουθούν όλα το ίδιο ωράριο — εξαρτάται από την περιοχή και τον ιδιοκτήτη.
Σούπερ μάρκετ σήμερα (25η Μαρτίου): Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές