Θρίλερ με αρπαγή βρέφους 8 μηνών- Δύο συλλήψεις
Μία περίεργη υπόθεση που δεν αποκλείεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές.

Μία πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί από το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) την ΕΛ.ΑΣ. και τις δικαστικές Αρχές, μετά την καταγγελία μίας 31χρονης γυναίκας ότι δύο γνωστοί της άρπαξαν το 8 μηνών βρέφος της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες πήραν το μωρό της γνωστής τους για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα.

Κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» δημοτικοί αστυνομικοί έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες με το βρέφος, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά.

Οι αστυνομικοί τους ρώτησαν εάν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Αρχικά δεν απάντησαν, στην συνέχεια όμως είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του μωρού για να το πάνε βόλτα. 

Η σύλληψη τους

Άπαντες οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η μητέρα μιλώντας στους αστυνομικούς είπε πως ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και όταν εκείνη μπήκε να κάνει μπάνιο, της πήραν το μωρό και έφυγαν.  Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου.

Έτσι, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία, ενώ αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα
Τα δύο φαγητά που «κλέβουν» χρόνια από το δέρμα σου, σύμφωνα με ενδοκρινολόγο
Ποια καθημερινά τρόφιμα επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τι να επιλέγεις για πιο νεανική όψη
Τα δύο φαγητά που «κλέβουν» χρόνια από το δέρμα σου, σύμφωνα με ενδοκρινολόγο
κλειδιά αυτοκινήτου
Το αυτοκίνητο ξεκινά… αλλά το κλειδί μένει πίσω: Η παγίδα του keyless που λίγοι ξέρουν
Αν έχεις ασύρματο κλειδί αυτοκινήτου, αυτή είναι η παγίδα που μπορεί να σε αφήσει… χωρίς αμάξι
Το αυτοκίνητο ξεκινά… αλλά το κλειδί μένει πίσω: Η παγίδα του keyless που λίγοι ξέρουν
Ταϊλάνδη
Ταϊλάνδη: Έτοιμη για αποτέφρωση η 65χρονη – Χτύπησε το φέρετρο τη στιγμή που θα την έκαιγαν
Το προσωπικό άκουσε αμυδρά χτυπήματα μέσα από το φέρετρο και βρήκε την 65χρονη ζωντανή, λίγα λεπτά πριν την τελετή.
Ταϊλάνδη: Έτοιμη για αποτέφρωση η 65χρονη – Χτύπησε το φέρετρο τη στιγμή που θα την έκαιγαν
Σοφία Ζαχαράκη
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: 3 εκατομμύρια ευρώ για υπολογιστές, εκτυπωτές και scanner σε όλη τη χώρα
Απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη θα γεμίσει με υπολογιστές, φωτοτυπικά εκτυπωτές και Scanner τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: 3 εκατομμύρια ευρώ για υπολογιστές, εκτυπωτές και scanner σε όλη τη χώρα