Λιμενικό Σώμα
INTIME NEWS
Ο 15χρονος που τραυματίστηκε από το ταχύπλοο, μεταφέρθηκε χθες με ελικόπτερο στην Αθήνα

Υπό την επήρεια αλκοόλ βρέθηκε ότι ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο τραυματίστηκε ο 15χρονος, σε αλκοολόμετρηση που έγινε από τα στελέχη του λιμεναρχείου Άνδρου.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο 15χρονος διενεργούσε ερασιτεχνική αλιεία με ψαροντούφεκο σε κοντινή απόσταση από την ακτή και το ταχύπλοο τον χτύπησε μάλλον με τη γάστρα του. Ο ανήλικος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και ώμο.

Ο 15χρονος , αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με χρήση ψαροντούφεκου και τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος με 33χρονο ημεδαπό χειριστή.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου. Επιπροσθέτως, στον ανωτέρω διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση , όπου διαπιστώθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ: Άγρια συμπλοκή αντιεξουσιαστών - ΕΑΑΚ, τραυματίες με σπασμένα πόδια και χέρια (Βίντεο)
ΑΠΘ: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια – 7 τραυματίες με σπασμένα χέρια και πόδια
Σκηνικό πολέμου εντός του ΑΠΘ λίγες ώρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές - Συμπλοκές με ρόπαλα και κράνη, στο νοσοκομείο επτά άτομα
ΑΠΘ: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια – 7 τραυματίες με σπασμένα χέρια και πόδια