αστυνομία
Συγκλονίζει η περιγραφή της δολοφονίας από τον πρόεδρο της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου, ο οδηγός βυτίου στο επάγγελμα πυροβολήθηκε ενώ ήταν εν κινήσει. «Πυροβολήθηκε δυο τρεις φορές στο κεφάλι και στο στήθος».

«Την πρώτη του τη ρίξανε όταν οδηγούσε. Φαίνεται ότι δεν την «έφαγε» καλά, από το παρμπρίζ προστατεύτηκε και πήγε να κατέβει. Κι εκεί που κατέβηκε, τον άρπαξαν αυτοί, τον έβαλαν πίσω από το φορτηγό και του έριξαν άλλες δύο» λέει ο κ. Ξαγοράρης.

Οι Αρχές προσήγαγαν τρία άτομα τα οποία είχαν καταγγείλει τον 75χρονο ότι άδειαζε λύματα σε οικόπεδα ιδιοκτησίας τους.

Όπως λέει η κόρη του «αυτός που το έκανε τι είχε στο μυαλό του, δεν ξέρουμε. Περιμένουμε να εμφανιστεί, να μας πούνε… δεν ξέρουμε κι εμείς. Τους προσαχθέντες δεν τους γνωρίζουμε».

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο άνδρα εντόπισε στο σημείο της δολοφονίας ο γιος του, στην περιοχή της Αλυκής Ψιλής Άμμου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν