Τραγικό! Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε διαμέρισμα που έπιασε φωτιά
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, απόγευμα του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο νεαρού που βρέθηκε κρεμασμένος σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Τον άνδρα εντόπισαν μάλιστα άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που έπιασε το διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να σβήσει μικρής εστίας φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος 2ου ορόφου στην οδό Καλλιδοπούλου. Η φωτιά έσβησε πριν επεκταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival στο σαλόνι του διαμερίσματος βρέθηκε  κρεμασμένος ένας 28χρονος άνδρας.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ με μηχανή ταχείας ανταπόκρισης όμως ο νεαρός είχε ήδη καταλήξει.

Το συμβάν διερευνάται από την Αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»: Τι σημαίνει η φράση που όρισε τη φιλοσοφία
Σε μια εποχή αλγορίθμων, «αντικειμενικών δεδομένων» και τεχνοκρατικής βεβαιότητας, η φράση του Πρωταγόρα επιστρέφει σχεδόν προκλητικά.
«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»: Τι σημαίνει η φράση που όρισε τη φιλοσοφία