Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Με κατεδάφισε» – Στον εισαγγελέα ο 60χρονος συζυγοκτόνος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Το χρονικό της τραγωδίας

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου μεταφέρθηκε σήμερα ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο. Για λόγους ασφαλείας, ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από το υπόγειο του κτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 60χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως ήταν 42 χρόνια μαζί, από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16.

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε». Όπως φέρεται να υποστήριξε, το θύμα εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες το πρωί υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα, δεν θυμάται τι συνέβη.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, μετέβη στην οικία του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στην συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιό του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Ο 60χρονος κατά την διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ η κηδεία του θύματος θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου.

Το χρονικό

Το νέο τραγικό περιστατικό γυναικοκτονίας συγκλονίζει από το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, το πανελλήνιο και συνέβη στο χωριό Άνω Μαλάκι του δήμου Ρεθύμνου.

Καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος ένας 60χρονος, που ομολόγησε την πράξη του. Το θύμα, η 56χρονη σύζυγός του, που δέχτηκε τη θανατηφόρα μαχαιριά στον λαιμό, στη διάρκεια του καβγά που είχαν γύρω στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, στον χώρο της κουζίνας. Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άρπαξε ένα χασαπομάχαιρο και στην κυριολεξία έσφαξε τη γυναίκα του, που μέσα σε λίμνη αίματος την εντόπισε αργότερα ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας!

Ανθρώπινος νους δεν μπορεί να χωρέσει αυτό που έγινε στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας, η οποία μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, έζησε στιγμές μεγάλης χαράς, παντρεύοντας τον έναν από τους τρεις γιους.

Εκτός από τους τρεις γιους, η οικογένεια έχει και μία κόρη που βρίσκεται και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, όπως είπαν κάτοικοι του χωριού, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την τραγωδία αυτή, αλλά και τη μεγάλη τους έκπληξη, καθώς κανείς δε γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της άτυχης Γεωργίας. Έτσι λεγόταν το θύμα του φονικού και γνωστή κομμώτρια στο Ρέθυμνο, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Χαρακτηριστική εικόνα, το κόκκινο τριαντάφυλλο έξω από την πόρτα του κομμωτηρίου της Γεωργίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ακίνητα
Έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό το μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια; Τι απαντά ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Έλεγχοι χωρίς ευρήματα από ΔΕΣΦΑ και Λιμενικό
Έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό το μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια; Τι απαντά ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Η εκπαιδευτικός Σοφία Στεφανίδου
Θεσσαλονίκη: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί για το «μπλόκο» στις εξετάσεις PISA
Κάλεσμα σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 2μμ, στα γραφεία της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί για το «μπλόκο» στις εξετάσεις PISA
komotini dpth
ΔΠΘ: Δεν θίγονται τα δικαιώματα των φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας
Διευκρινίσεις από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών μετά από δημοσιεύματα για την αξία των τίτλων σπουδών και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων
ΔΠΘ: Δεν θίγονται τα δικαιώματα των φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας