Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Με κατεδάφισε» – Στον εισαγγελέα ο 60χρονος συζυγοκτόνος
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Το χρονικό της τραγωδίας

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου μεταφέρθηκε σήμερα ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο. Για λόγους ασφαλείας, ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από το υπόγειο του κτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 60χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως ήταν 42 χρόνια μαζί, από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16.

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε». Όπως φέρεται να υποστήριξε, το θύμα εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες το πρωί υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα, δεν θυμάται τι συνέβη.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, μετέβη στην οικία του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στην συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιό του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Ο 60χρονος κατά την διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ η κηδεία του θύματος θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου.

Το χρονικό

Το νέο τραγικό περιστατικό γυναικοκτονίας συγκλονίζει από το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, το πανελλήνιο και συνέβη στο χωριό Άνω Μαλάκι του δήμου Ρεθύμνου.

Καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος ένας 60χρονος, που ομολόγησε την πράξη του. Το θύμα, η 56χρονη σύζυγός του, που δέχτηκε τη θανατηφόρα μαχαιριά στον λαιμό, στη διάρκεια του καβγά που είχαν γύρω στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, στον χώρο της κουζίνας. Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άρπαξε ένα χασαπομάχαιρο και στην κυριολεξία έσφαξε τη γυναίκα του, που μέσα σε λίμνη αίματος την εντόπισε αργότερα ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας!

Ανθρώπινος νους δεν μπορεί να χωρέσει αυτό που έγινε στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας, η οποία μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, έζησε στιγμές μεγάλης χαράς, παντρεύοντας τον έναν από τους τρεις γιους.

Εκτός από τους τρεις γιους, η οικογένεια έχει και μία κόρη που βρίσκεται και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, όπως είπαν κάτοικοι του χωριού, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την τραγωδία αυτή, αλλά και τη μεγάλη τους έκπληξη, καθώς κανείς δε γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της άτυχης Γεωργίας. Έτσι λεγόταν το θύμα του φονικού και γνωστή κομμώτρια στο Ρέθυμνο, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Χαρακτηριστική εικόνα, το κόκκινο τριαντάφυλλο έξω από την πόρτα του κομμωτηρίου της Γεωργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sholiki_ekdromi.jpg
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
«Το υψηλό κόστος συμμετοχής είναι παράγοντας αποκλεισμού των πιο αδύναμων οικονομικά μαθητών οι οποίοι όμως έχουν και την μεγαλύτερη ανάγκη...
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
Γυναίκα στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)
Η γυναίκα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει τη βαλίτσα της κατέληξε στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)