Παπακωνσταντίνου: «150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε για την κοινωνία του σήμερα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή του περιοδεία που περιλαμβάνει φέτος δεκάδες στάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Την περασμένη Δευτέρα ο αιώνιος έφηβος βρέθηκε στο City Garden Festival στο Γαλάτσι και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες συνοδοιπόροι του και θαυμαστές του, ερμήνευσε «διαμάντια» από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένα του τραγούδια του, σε μια βραδιά υπό τον τίτλο «Η δική μας διαδρομή».

Μεγαλύτεροι, έφηβοι αλλά και μικρά παιδιά τραγούδησαν μαζί του σε μια αξέχαστη συναυλία για όλα αυτά που αγαπούν, διεκδικούν και «φοβούνται».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε για την κοινωνία του σήμερα.

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης» σημείωσε

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα