filippidis
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και σήμερα ο ηθοποιός.

Χωρίς χειροπέδες προσήλθε πριν από λίγη ώρα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους περίπου ένα μήνα μετά από απόφαση του ΜΟΔ.

Απούσα ήταν, όμως, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, η οποία συνήθως εμφανιζόταν στο πλάι του στο δικαστήριο.

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους ανοίγει και πάλι σήμερα η "αυλαία" του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων συναδέλφων του ηθοποιών.

Στο δικαστήριο πήγαν και οι Πασχάλης Τσαρούχας αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τον προγραμματισμό του το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έχει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας συνεδρίαση σε καθημερινή βάση. Αμέσως μετά η δίκη θα διακοπεί, λόγω θερινών διακοπών, και θα επανέλθει με καταθέσεις μαρτύρων την πρώτη κιόλας μέρα του Σεπτεμβρίου με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

3561532.jpg

 

3561511.jpg

 

3561527.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντουντουκα
Στάση εργασίας στα σχολεία του Πειραιά τη Δευτέρα : Στα δικαστήρια «σέρνονται» εκπαιδευτικοί
Στάση εργασίας στον Πειραιά για τη στήριξη διωκόμενων εκπαιδευτικών – Συγκέντρωση στα δικαστήρια
Στάση εργασίας στα σχολεία του Πειραιά τη Δευτέρα : Στα δικαστήρια «σέρνονται» εκπαιδευτικοί
special education
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αδικούνται στις άδειες ανατροφής: Κλήση για πλήρη εξίσωση δικαιωμάτων
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;