Εκτός ελέγχου φωτιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας: Εκτακτα κυκλοφορικά μέτρα στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας
Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ρούτσι, νότια της Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.

Mάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεiς της πυροσβεστικής και στο πύρινο μέτωπο που μαίνεται στη Μεγαλόπολη του Δήμου Αρκαδίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Ρούτσι.

Ωστόσο, η αστυνομία έλαβε έκτακτα κυκλοφορικά μέτρα στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας στον κόμβο Λεύκτρου - Σπάρτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί, για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον κόμβο Λεύκτρου -Σπάρτης.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη θα πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης - Σπάρτης και Καλαμάτας -Σπάρτης.

Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εντός ρεματιάς αλλά δεν απειλεί σπίτια. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα πολύ συχνά ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα