Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για δύο βιασμούς και στην συνέχεια αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου να βρεθεί εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, η κοινή γνώμη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν σταματήσει από χθες να επικρίνουν την απόφαση του δικαστηρίου. Ανάμεσα σε εκείνους βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στα social media «έριξε» γροθιά στην δικαιοσύνη.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν “γνωστός σκηνοθέτης”, “γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom