αστυνομία
Ένας 38χρονος που είχε καταδικαστεί για ληστείες, απέδρασε σήμερα από το Νοσοκομείο "Γεννηματάς" στην Θεσσαλονίκη.

Ένας κατάδικος που μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης για εξετάσεις στο "Γ. Γεννηματάς" στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να αποδράσει και να διαφύγει από τον χώρο του νοσοκομείου.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 9.30 και άμεσα σήμανε "συναγερμός" στην Ελληνική Αστυνομία η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ληστείες και εξέτιε την ποινή του στις Φυλακές Νιγρίτας.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πως κατάφερε να αποδράσει. Πληροφορίες, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως ο κρατούμενος πήδηξε από το παράθυρο και κατάφερε να διαφύγει.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 38χρονου.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metsovio_4.jpg
Τι απαντά ο Κοσμήτορας του ΕΜΠ για την καταδίκη φοιτητή σε 14 μήνες φυλάκιση για γκράφιτι υπέρ της Παλαιστίνης στο Πολυτεχνείο
Η υπόθεση, που βασίστηκε σε τέσσερις φωτογραφίες τραβηγμένες από τον Κοσμήτορα της ΣΗΜΜΥ, Παναγιώτη Τσανάκα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από...
Τι απαντά ο Κοσμήτορας του ΕΜΠ για την καταδίκη φοιτητή σε 14 μήνες φυλάκιση για γκράφιτι υπέρ της Παλαιστίνης στο Πολυτεχνείο