Εβελίνα Παπούλια για Ντίνα Κώνστα: «Καλό ταξίδι όμορφη. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ».
Ένα άγνωστο περιστατικό με την Ντίνα Κώνστα όταν έπαιζαν μαζί στη σειρά «Δυο ξένοι», αποκάλυψε σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια. 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά την Ντίνα Κώνστα η Εβελίνα Παπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχοντας συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια τηλεοπτικά, στο επιτυχημένο σίριαλ «Δυο ξένοι» του MEGA, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να πει το ύστατο χαίρε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ειδικότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: «Καλό ταξίδι Ντίνα μου! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ!! Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, το καυστικό χιούμορ, την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ».

Την παρούσα ανάρτηση η Εβελίνα Παπούλια συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη εικόνα της αείμνηστης ηθοποιού.

ntina_konsta.jpg

Ένα άγνωστο περιστατικό με την Ντίνα Κώνστα όταν έπαιζαν μαζί στη σειρά «Δυο ξένοι», αποκάλυψε σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια. 

«Την αγαπώ πάρα πολύ τη Ντίνα Κώνστα, πολύ κυρία, πάρα πολύ ντόμπρα. Δεν έχει την τρέλα της Μαρκορά από τον ρόλο «Δύο ξένοι» και σίγουρα δεν λέει τις κακίες της. Όταν παθαίνω υπερκόπωση με πιάνουν νευρικά γέλια σε σημείο να καθυστερώ τα γυρίσματα. Υπήρχε η ατάκα “ωχ τώρα την έπιασε η παράνοια”! Δεν έκανε καθόλου αστεία την ώρα του γυρίσματος, πολύ επαγγελματίας. Εμένα μια φορά με είχε πιάσει νευρικό την ώρα των γυρισμάτων λόγω υπερκόπωσης και ήταν όρθια με τα τακούνια και μου λέει “να σου πω θες να με πεθάνεις, τι θα γίνει;” Δεν άντεχε άλλο. Δεν μπορούσε, την διέλυσα πραγματικά», είπε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko.jpg
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και λίγο παρακάτω στην οδό Στρόμερ το όχημα του 43χρονου ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του