asthenoforo ekav
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο 22χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα.

Σπαρακτικές σκηνές έλαβαν χώρα, από την επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης ενός 22χρονου Ιρλανδού που έχασε τη ζωή του στη Χερσόνησο.

Όπως καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο, η διοικήτρια του Λιμενικού Τμήματος της Χερσονήσου, η οποία επιχείρησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ μιλά συγκλονισμένη για το περιστατικό, τον τέταρτο πνιγμό που καταγράφεται φέτος στις παραλίες τις περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης, 30 Ιουνίου από την θάλασσα.

Ο 22χρονος Ιρλανδός βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του στην περιοχή της Χερσονήσου. Άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές όταν είδαν ότι ο νεαρός παρασύρθηκε από τα κύματα, με το λιμενικό να σπεύδει με σκάφος, αλλά και δύτη, καθώς και ιδιώτες με jet ski οι οποίοι έψαχναν τον άνδρα στην περιοχή.

Ο νεαρός εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα κοντά στον λιμένα Χερσονήσου και ανασύρθηκε από την θάλασσα ωστόσο δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νερό.  

Παρακολουθήστε καρέ - καρέ την ανάσυρση του άτυχου νεαρού άνδρα:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
Υπ. Παιδείας για ΑΠΘ: Στα «χέρια» της Δικαιοσύνης ο φάκελος - Αναμένονται πορίσματα και αποφάσεις
Ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας σχετικά με την έρευνα για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
Υπ. Παιδείας για ΑΠΘ: Στα «χέρια» της Δικαιοσύνης ο φάκελος - Αναμένονται πορίσματα και αποφάσεις
Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: «Πρεμιέρα» στις 12 Φεβρουαρίου - Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους
Ολική ανατροπή στην αγορά εργασίας από τις 16 Φεβρουαρίου με το «ΕΡΓΑΝΗ 2» - Καταργούνται έντυπα, απλοποιούνται οι προσλήψεις
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: «Πρεμιέρα» στις 12 Φεβρουαρίου - Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους