Τροχαίο στο Χαλάνδρι
Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι

Ελεύθερος, με επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης με θύμα ένα 18χρονο.

Ο κατηγορούμενος που απολογήθηκε για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, φέρεται να αρνήθηκε ότι έκαναν "κόντρες" με τον φίλο του που έχασε την ζωή του όταν συγκρούστηκε το όχημα που οδηγούσε σε δέντρο στην Λεωφόρο Παπανικολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος υποστήριξε πως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το τροχαίο.

Ανακριτής και Εισαγγελέας επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Σοφία Ζαχαράκη για τα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών
Σ. Ζαχαράκη στα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών: «Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η γνώση»
100 χρόνια ιστορίας για την Ακαδημία Αθηνών – Πανηγυρική συνεδρία με ισχυρά μηνύματα για το μέλλον της γνώσης
Σ. Ζαχαράκη στα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών: «Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η γνώση»
βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση