Περιφέρεια Αττικής και Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα
Νέα δράση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, κατά την οποία φυλλάδια που μοιράστηκαν στις παραλίες παρείχαν σαφείς πληροφορίες για τρόπους προστασίας από συχνά ατυχήματα στην θάλασσα.

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα, με τη διανομή 50.000 φυλλαδίων σε όλες τις οργανωμένες παραλίες, από τον 'Αλιμο έως και τη Βάρκιζα, με θέμα "Σοβαρά ατυχήματα παιδιών στη θάλασσα". 

Το φυλλάδιο περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ατυχημάτων και καταστάσεων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, όπως είναι ο πνιγμός, η ηλίαση, η επαφή με δράκαινα ή μέδουσα, η ασφαλής κολύμβηση και η έκθεση στον ήλιο.

Σχολιάζοντας τη δράση, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, επεσήμανε ότι: "Η σωστή ενημέρωση μπορεί να προστατέψει τα παιδιά από τους κινδύνους που καιροφυλακτούν στην παραλία. Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στον πολίτη σε κάθε του βήμα και έχουν προγραμματίσει σειρά δράσεων, με στόχο να περάσουμε όλοι ένα ασφαλές καλοκαίρι".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα