Περιφέρεια Αττικής και Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα
Νέα δράση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, κατά την οποία φυλλάδια που μοιράστηκαν στις παραλίες παρείχαν σαφείς πληροφορίες για τρόπους προστασίας από συχνά ατυχήματα στην θάλασσα.

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα, με τη διανομή 50.000 φυλλαδίων σε όλες τις οργανωμένες παραλίες, από τον 'Αλιμο έως και τη Βάρκιζα, με θέμα "Σοβαρά ατυχήματα παιδιών στη θάλασσα". 

Το φυλλάδιο περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ατυχημάτων και καταστάσεων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, όπως είναι ο πνιγμός, η ηλίαση, η επαφή με δράκαινα ή μέδουσα, η ασφαλής κολύμβηση και η έκθεση στον ήλιο.

Σχολιάζοντας τη δράση, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, επεσήμανε ότι: "Η σωστή ενημέρωση μπορεί να προστατέψει τα παιδιά από τους κινδύνους που καιροφυλακτούν στην παραλία. Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στον πολίτη σε κάθε του βήμα και έχουν προγραμματίσει σειρά δράσεων, με στόχο να περάσουμε όλοι ένα ασφαλές καλοκαίρι".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντουντουκα
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Σήμερα η συγκέντρωση για τη σχολική στέγη
Στους δρόμους για ασφαλή και δημόσια σχολεία: Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου καλεί σε συγκέντρωση
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Σήμερα η συγκέντρωση για τη σχολική στέγη
bullying σε μαθητή
Ρόδος: Απομακρύνθηκε η Διευθύντρια στο σχολείο που έβαλαν μαθητή να πιει νερό από το καζανάκι
Μαθητές υποχρέωσαν συμμαθητή τους να πιει νερό από το καζανάκι τουαλέτας - Τι αναφέρει η απόφαση της ΔΠΕ Δωδεκανήσου
Ρόδος: Απομακρύνθηκε η Διευθύντρια στο σχολείο που έβαλαν μαθητή να πιει νερό από το καζανάκι