Περιφέρεια Αττικής και Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα
Νέα δράση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, κατά την οποία φυλλάδια που μοιράστηκαν στις παραλίες παρείχαν σαφείς πληροφορίες για τρόπους προστασίας από συχνά ατυχήματα στην θάλασσα.

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στη θάλασσα, με τη διανομή 50.000 φυλλαδίων σε όλες τις οργανωμένες παραλίες, από τον 'Αλιμο έως και τη Βάρκιζα, με θέμα "Σοβαρά ατυχήματα παιδιών στη θάλασσα". 

Το φυλλάδιο περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ατυχημάτων και καταστάσεων που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, όπως είναι ο πνιγμός, η ηλίαση, η επαφή με δράκαινα ή μέδουσα, η ασφαλής κολύμβηση και η έκθεση στον ήλιο.

Σχολιάζοντας τη δράση, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, επεσήμανε ότι: "Η σωστή ενημέρωση μπορεί να προστατέψει τα παιδιά από τους κινδύνους που καιροφυλακτούν στην παραλία. Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στον πολίτη σε κάθε του βήμα και έχουν προγραμματίσει σειρά δράσεων, με στόχο να περάσουμε όλοι ένα ασφαλές καλοκαίρι".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

daskala
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό
Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μεγαλώσει το παιδί της; Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μπορέσει να λείψει από...
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό