14xronos_gata
Οργή έχει προκαλέσει βίντεο που απεικονίζει έναν έφηβο να κακοποιεί μία γάτα - Ο 14χρονος ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία

Μια απίστευτη κτηνωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με δράστη έναν ανήλικο που κακοποιεί μία γάτα στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, απεικονίζει έναν 14χρονο να κρατά μία γάτα, να την πετά με δύναμη ψηλά στον αέρα και να την κλωτσά με το πόδι του κατά την προσγείωση, λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

«Μπράβο σας. Μπράβο στο παιδί θα γίνει μεγάλος μάγκας με αυτό που έκανε και μπράβο σε όσους τραβούσαν το βίντεο», έγραψε ο χρήστης που κατήγγειλε την απαράδεκτη πράξη του παιδιού.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό, δημοσιεύτηκε στην σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Αδέσποτων Κομοτηνής στο Facebook, η οποία ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

«Μας έστειλαν βίντεο όπου νεαρός πετάει ψηλά στον αέρα γάτα και έπειτα την κλωτσάει σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου υπό τις επιδοκιμασίες άλλων παιδιών. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου να μας ειδοποιήσει προκειμένου να ειδοποιήσουμε την αστυνομία και να επιληφθεί η δικαιοσύνη», έγραψαν στην ανάρτησή τους οι διαχειριστές της σελίδας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγες ώρες αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποίησε πως το άτομο που απεικονίζεται στο βίντεο να κακοποιεί τη γάτα, ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο.

«Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekab_7.jpg
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο...
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας
Βίδα σε γεύμα από φοιτητική λέσχη
Βίδα σε γεύμα φοιτητή από τη φοιτητική λέσχη: Πώς συνέβη – Τι απαντά η υπεύθυνη
Τι ανακοίνωσε η υπεύθυνη μέριμνας για το απίστευτο περιστατικό στη φοιτητική λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης
Βίδα σε γεύμα φοιτητή από τη φοιτητική λέσχη: Πώς συνέβη – Τι απαντά η υπεύθυνη