paralia
Yiannis Konstantinou/pexels
Οχτώ διαφορετικές προτάσεις για έναν πανέμορφους προορισμούς χωρίς πλοίο

Ψάχνεται για έναν καλοκαιρινό προορισμό χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε με πλοίο; Τότε το παρακάτω βίντεο είναι το ιδανικό για εσάς.  Για τον εξής λόγο, ότι εκεί θα βρείτε όχι έναν, αλλά οχτώ διαφορετικές προτάσεις για έναν πανέμορφο προορισμό χωρίς πλοίο

Λιμένι, Σύβοτα, Ναύπλιο, Βαθύ Μεθάνων, Γερολιμένας, Ερμιόνη, Πύλος και Αρίλλας είναι οι περιοχές που εμφανίζονται στο βίντεο  γιατί τελικά, το καλοκαίρι και η θάλασσα δεν είναι μόνο σε νησί...

Γιατί απογειώνεται φέτος η Πάργα ως προορισμός διακοπών

Το "στεργιανό νησί" της Ηπείρου φέτος θα έχει την τιμητική της καθώς όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ολοένα και περισσότερο ο εγχώριος τουρισμός την τοποθετεί μέσα στις πρώτες του επιλογές για τις φετινές διακοπές ήδη από τον Ιούνιο!

Η πριγκίπισσα του Ιονίου με τα εκπληκτικά τοπία και τις ειδυλλιακές παραλίες αποτελεί τον πλέον ελκυστικό προορισμό για τους Έλληνες οι οποίοι και αναμένεται να φτάσουν στα ύψη τα ποσοστά πληρότητας την περιοχή τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και έως τις Αρχές Σεπτέμβρη.

baltos_parga

Που να μείνετε στην πανέμορφη Πάργα;

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον "Κήπο της Δήμητρας" (Dimitra's Garden Holiday apartments) που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού

Από μικρά παιδιά θυμόμαστε την γιαγιά μας, ως την δική μας θεά, να προσφέρει τα ξεχωριστά φαγητά και γλυκά της στον δροσερό κήπο τα καλοκαίρια.

Όπως αναγράφει η ιστοσελίδα στον "Κήπο της Δήμητρας" θα δει κανείς την ομορφιά και την γαλήνη των παιδικών μας χρόνων αλλά θα δει ακόμα και τώρα, στη σκιά δέντρων, την γιαγιά Δήμητρα στο ίδιο έργο, ακούραστη και αγέρωχη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6951400880
Email: [email protected] 
Ιστοσελίδα: (https://www.dimitras-garden.com)

 

Πηγή Φωτογραφίας: www.dimitras-garden.com/
Πηγή Φωτογραφίας: www.dimitras-garden.com/
Πηγή Φωτογραφίας: www.dimitras-garden.com/

Ακόμα μία φωτογραφία της παραλίας "Βάλτος"

baltos-παργα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χανιά: Άσος των γηπέδων η μόλις 10 χρονών Δέσποινα - Σκοράρει ασταμάτητα κόντρα και σε αγόρια
ΔΟΕ: 25ο Πανελλήνιο–Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ
Διοργάνωση 25ου Πανελληνίου – Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ακριτίδεια 2024»
ΔΟΕ: 25ο Πανελλήνιο–Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ