snik-light
«Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται;»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του Light με τον Snik μετά το χάος που προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA.

Μετά το βίντεο του Snik, o Light ήθελε να δώσει εκ νέου την δική του απάντηση μέσω Instagram, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Snik στην δική του πρώτη ανάρτηση τόνισε ότι όποιος σηκώνει χέρι, θα κόβεται και ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.

O Light βέβαια στο νέο βίντεο – απάντηση που έδωσε αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος και εκείνος μετά από αυτό έχασε τον έλεγχο!

Μάλιστα… κοκορεύεται ότι εκείνος είναι που έδερνε τον Snik και όχι το αντίθετο, δείχνοντας πως το βαρέλι δεν έχει πάτο…

Η απάντηση του Light στον Snik

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρεται σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο και επισημαίνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.

Το χρονικό της αθλιότητας

Ενα πάρτι με χιλιάδες νέους και εκατοντάδες διάσημους καλλιτέχνες εξελίχθηκε ακόμη μια χρονιά σε... ροντέο για τους τράπερ. Τα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2022 στιγματίστηκαν από τη συμπλοκή των Light, Snik και Trannos! Το αποτέλεσμα ήταν η διοργάνωση να διακοπεί τουλάχιστον δύο φορές, το κοινό να αποδοκιμάσει τους τράπερ και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να πάρουν το μικρόφωνο και να ζητήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς αναγκάστηκε να απολογηθεί για τα συμβάντα και να πει πως «η βία δεν οδηγεί πουθενά» ενώ η Ελενα Παπαρίζου παραλίγο να... γρονθοκοπηθεί μέσα στα επεισόδια.

Σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα του reader.gr, οι Snik, Light και Trannos συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανέβει στη σκηνή, για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. On stage βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να κατευνάσει τα πνεύματα.

light-snik.jpg

Σημειώνεται, ότι Snik και Light είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε ποτέ. Χθες (22/6) που οι δύο τράπερ βρίσκονταν στα Mad Awards ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Ο Light ανέβηκε στη σκηνή λίγο αργότερα και ζήτησε συγγνώμη για τα ειδεχθή συμβάντα.

γαρμπη (1).jpg

Καίτη Γαρμπή για Mad Video Music Awards 2022: «Είναι δυνατόν τα παιδιά να έχουν τέτοια πρότυπα;»

Στα επεισόδια βίας που εκτυλίχθηκαν στα Mad Video Music Awards 2022 αναφέρθηκε η διάσημη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή. Τα μουσικά βραβεία στιγματίστηκαν από τη συμπλοκή των Light και Snik με αποτέλεσμα η διοργάνωση να διακοπεί τουλάχιστον δύο φορές και το κοινό να αποδοκιμάσει τους τράπερ.

«Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται;» διερωτήθηκε η Καίτη Γαρμπή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να μιλήσουν οι γονείς στα παιδιά και «να τους εξηγήσουν τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε».

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμς στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», έγραψε στη δημοσίευσή της. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΑΧΑΪΑΣ στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας συμμετείχε στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1
Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας στη Διημερίδα διάχυσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1