Σε συναγερμό τέθηκε τη νύχτα η 116 Πτέρυγα μάχης στον Αραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άγνωστος στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ, κατά τις 01:00 τα ξημερώματα. Τότε, κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5:00 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα "κάρφωσε" το όχημα στην πόρτα του.
Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom