Άραξος: Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο
Συνελήφθη άγνωστος που έριξε το αυτοκίνητό του στην πόρτα του στρατοπέδου στον Άραξο

Σε συναγερμό τέθηκε τη νύχτα η 116 Πτέρυγα μάχης στον Αραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άγνωστος στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ, κατά τις 01:00 τα ξημερώματα. Τότε, κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5:00 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα "κάρφωσε" το όχημα στην πόρτα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil 1280
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»
Έντονη απογοήτευση μετά τη συνάντηση με τη δημοτική αρχή – Στο επίκεντρο το υψηλό κόστος διαβίωσης και η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»