Παραλία Αγίας Μαρίνας
Τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός σε ξαπλώστρα παραλίας στα Χανιά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά της Κρήτης εξαιτίας ενός άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, ένας 72χρονος Σουηδός – που βρισκόταν για διακοπές με τη σύζυγό του στο νησί – πήγε στην Αγία Μαρίνα για να απολαύσει τη θάλασσα, το πρωί της Παρασκευής.

Αφού κολύμπησε, βγήκε έξω και κάθισε στην ξαπλώστρα γιατί ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν τον 72χρονο στη ζωή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ το λιμεναρχείο έχει σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-via.jpg
Πώς λέγεται στα ελληνικά ο καυγάς;
Παρότι ο «καβγάς» έχει ενσωματωθεί πλήρως στην καθομιλουμένη, οι ελληνικές λέξεις διατηρούν την αυθεντικότητα και την ετυμολογική τους συνέχεια.
Πώς λέγεται στα ελληνικά ο καυγάς;