Νεκρός ανασύρθηκε ο 15χρονος που έπεσε στο κανάλι του Μόρνου
Άγνωστες οι συνθήκες του δυστυχήματος

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (28/5), ο νεαρός, που νωρίτερα το μεσημέρι είχε πέσει σε κανάλι του Μόρνου στην περιοχή της Βοιωτίας.

Η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ επιχείρησε για την ανάσυρση της σορού και την παράδοσή της σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για πολύ επικίνδυνο σημείο με πολλά φερτά υλικά που κατεβάζει με ορμή το ποτάμι κι εγκλωβίζονται στις προστατευτικές σίτες.

Συνολικά στην επιχείρηση πήραν μέρος 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, και η ειδική ομάδα για ορμητικά νερά της 7η ΕΜΑΚ με 6 άνδρες και επικεφαλής τον Υποδιοικητή της Μονάδας Βασίλη Τραγουλιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!