πλοίο, καράβι, διακοπές, επιβάτες
Αύξηση έως και 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Για τις τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο πρόεδρος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, Λύσσανδρος Τσιλίδης.

Το γεγονός προκαλεί προβληματισμό σε πολλές οικογένειες, οι οποίες δεν θα πάνε φέτος διακοπές, αφού δεν έχουν να διαθέσουν χρήματα για όλες τις δαπάνες που απαιτούνται.

Ειδικότερα όμως, όπως προκύπτει, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια η αύξηση μέχρι τώρα είναι της τάξης του 25%, ενώ από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα αυξηθεί ακόμα 5%.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα