katadioxi patra
pelop.gr
Την κυνηγούσε με το ΙΧ και έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας της

Απίστευτες στιγμές έζησε μια νεαρή κοπέλα στην Πάτρα, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν... νταή οδηγό ΙΧ. 

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, όταν η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί στο σπίτι της. Εκείνη ακριβώς την στιγμή ο οδηγός του οχήματος έφευγε από το σημείο που είχε παρκάρει και παραλίγο να την πατήσει.

Αντί να της ζητήσει συγγνώμη ο οδηγός προσπάθησε να βρει και το «δίκιο» του, όταν η νεαρή διαμαρτυρήθηκε και του επέστησε την προσοχή.

Ο οδηγός άρχισε να τη βρίζει, η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε! Είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να την σπάσει!

Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει.

Σύμφωνα με το pelop.gr πρόκειται για γνωστό πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού… γέμισε με αίματα τα χέρια του… έφυγε από το σημείο! Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο, ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για τη ζημιά που προκλήθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δρόμοι στην Αθήνα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο των 310 εκατ. ευρώ που αλλάζει τον χάρτη των μετακινήσεων στη Δυτική Ελλάδα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά