Ραγίζει καρδιές 13χρονος: «Θέλω κάποιος να με φωνάξει παιδί του»
«Θέλω μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλώ σπίτι μου»

Για όσους είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε σε μία ζεστή οικογένεια γεμάτη αγάπη, συχνά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς μας που μας φρόντισαν και μας ανέθρεψαν.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το tiffytaffy.com, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν είχαν την ίδια τύχη. Όπως αυτό το 13χρονο αγόρι, που έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή μόνο σε δομή φιλοξενίας. Σήμερα, το μόνο που θέλει είναι κάποιος να τον αποκαλέσει «παιδί του».

Ο Τιμ ήταν μόλις τριών ετών, όταν μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας, όπου και παραμένει εδώ και δέκα χρόνια. Ο έφηβος σήμερα Τιμ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή με την ελπίδα να βρει μία οικογένεια να τον αγαπήσει, να τον αποκαλέσει παιδί της.

Το 13χρονο παιδί έχει περάσει από διάφορες ανάδοχες οικογένειες, αλλά καμιά δεν σκέφτηκε να τον κρατήσει. Όπως εξομολογήθηκε είναι πολύ φρόνιμος και ότι δεν σκοπεύει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην μελλοντική του οικογένεια.

Θέλει μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι του.

Όταν τον ρώτησαν για το πώς φαντάζεται την ιδανική οικογένεια, το 13χρονο παιδί είπε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι απλώς μια οικογένεια που να τον αγαπάει και να μην αποφασίσει μια μέρα ότι δεν τον θέλει πια. Θέλει μια παντοτινή οικογένεια και ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι του.

Ερωτηθείς, για το πώς θέλει να είναι η μαμά του, ελπίζει να είναι ευγενική, με κατανόηση και στοργική. Ξέρει πως συχνά οι γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους, είναι επειδή τα αγαπούν. Κι αυτό θέλει κι εκείνος. Μία μαμά που να ανησυχεί για αυτόν, όπως βλέπει στην τηλεόραση ή στη ζωή των συμμαθητών του.

Όσο για τον μπαμπά, θέλει να βρει έναν άνθρωπο, στον οποίο θα αναγνωρίζει τον προσωπικό του ήρωα. Κάποιον που θα παίξουν μπάλα μαζί και θα τον διδάξει τι σημαίνει να είσαι άνδρας, να είναι πρότυπο για εκείνον.

Τέλος, θα ήθελε πάρα πολύ να έχει αδέλφια, καθώς έχει περάσει την περισσότερη ζωή του μόνος. Συνεπώς, θα ήταν ευχής έργον για εκείνον να βρει αδέλφια που να παίζουν μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗ
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
Υπουργείο Παιδείας: Ανατροπή με νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης και συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις