Ο Κούγιας μηνύει Κραουνάκη, Μπιμπίλα και τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζει ότι διαστρέβλωσαν την είδηση «οι ομοφυλόφιλοι – ακτιβιστές δημοσιογράφοι συγκεκριμένων ΜΜΕ»

Σε ένα πρωτοφανή γραπτή δήλωση προέβη ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία κάνει λόγο για παραποίηση των ερωτήσεών του, από ομοφυλόφιλους- ακτιβιστές δημοσιογράφους: «Αυτή την απλή ερώτηση διαστρέβλωσαν οι ομοφυλόφιλοι – ακτιβιστές δημοσιογράφοι συγκεκριμένων ΜΜΕ και έτσι άρχισε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης προς ένα συγκεκριμένο ακροατήριο, αυτό που θέλει τα παιδιά μας, αντί να μας προσφωνούν πατέρα και μητέρα, να μας προσφωνούν γονέα 1 και γονέα 2, και έτσι εμφανίστηκε να με εξυβρίζει και να με συκοφαντεί ο “γιος” του Μάνου Χατζηδάκη».

Αφορμή στάθηκε ο σάλος που προκλήθηκε όταν εξετάζοντας μάρτυρα κατά τη δίκη του γνωστού ηθοποιού, αναφέρθηκε στον Μάνο Χατζιδάκι, ρωτώντας αν είναι σύνηθες στο περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων να υπάρχουν ανήλικα νεαρά άτομα.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, του γιου του Μάνου, Γιώργου Χατζιδάκι, αλλά και του Σταμάτη Κραουνάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Χατζιδάκις χαρακτήρισε συκοφαντική και αήθη την αναφορά στο δικαστήριο για τον Μάνο Χατζιδάκι επισημαίνοντας ότι  «προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι».

Μάλιστα, ως απάντηση ανάρτησε στο Facebook, ένα κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι:

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε»

Ο Αλέξης Κούγιας καταφέρεται και κατά του Σταμάτη Κραουνάκη χωρίς να τον κατονομάζει καθώς και κατά του Σπύρου Μπιμπίλα ο οποίος χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια «απρεπή» ενώ τον κατηγόρησε και για προσβολή νεκρού. «Δεν θα επιτρέψουμε άλλη λάσπη στην ζωή μας! Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε πλάι του νοιώθουμε βαθιά προσβολή! Ανακαλέστε» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία Ηλιούπολης
Μια μητέρα μαθητή σε ειδικό σχολείο: «Μιλούν για «συμπερίληψη», για "στήριξη" και φέρονται σα να είναι τα παιδιά μας "βαλίτσες"
«Ποτέ δεν φανταζόμουν πως το σχολείο του παιδιού μου θα έπρεπε να δώσω τόση μεγάλη μάχη»
Μια μητέρα μαθητή σε ειδικό σχολείο: «Μιλούν για «συμπερίληψη», για "στήριξη" και φέρονται σα να είναι τα παιδιά μας "βαλίτσες"
ptisi-aeroplano
Βόλος – Αθήνα σε 31 λεπτά: Ξεκινούν πτήσεις υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes με πτήσεις τσάρτερ
Μετά από 12 χρόνια προσπαθειών, τα υδροπλάνα συνδέουν τον Βόλο με την Αθήνα, προσφέροντας γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση — Πρώτη πτήση την Κυριακή 5/7
Βόλος – Αθήνα σε 31 λεπτά: Ξεκινούν πτήσεις υδροπλάνων της Hellenic Seaplanes με πτήσεις τσάρτερ