Κοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Διακοπή της δίκης λόγω έντασης λίγο πριν καταθέσει η δεύτερη καταγγέλλουσα

petros filippidis
INTIME
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αφορμή για την ένταση ήταν σχόλιο του συνηγόρου της μάρτυρος που πρόκειται να ξεκινήσει να καταθέτει με ανοικτή διαδικασία

Σε διακοπή προχώρησε το δικαστήριο λίγο πριν ανέβει στο βήμα η δεύτερη καταγγέλλουσα ηθοποιός καθώς δημιουργήθηκε ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ένταση

Αφορμή για την ένταση ήταν σχόλιο του συνηγόρου της μάρτυρος που πρόκειται να ξεκινήσει να καταθέτει με ανοικτή διαδικασία. Ο συνήγορος είπε πως ο επιφανής ηθοποιός έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς σε βάρος του υπήρχαν και άλλες καταγγελίες για παρενοχλήσεις, αλλά και μια καταγγελία για βιασμό από γνωστή ηθοποιό πριν 16-17 χρόνια.

Στα λεγόμενα του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής αντέδρασε η υπεράσπιση του ηθοποιού, η οποία ζήτησε να μη γίνονται τέτοιες αναφορές για ζητήματα που δεν έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, αλλά και πως η απόφαση του ΣΕΗ ήταν «άνευ νοήματος», αφού ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως αποχωρεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Οι αντεγκλήσεις των δύο πλευρών που συνεχίστηκαν οδήγησαν την διακοπή της διαδικασίας, που θα ξεκινήσει σε λίγο, με την πρόεδρο να ζητά «περισσότερη ευπρέπεια».

Η κατάθεση της δεύτερης ηθοποιού

Η δεύτερη ηθοποιός που θα αρχίσει σήμερα την κατάθεση της, καταγγέλλει πως ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να την βιάσει τον Φεβρουάριο του 2010 στο θέατρο «Μουσούρη».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία