Warning message

Unable to retrieve https://youtu.be/CGuoStn34sc?t=12 at this time, please check again later.
Γιώργος Καπουτζίδης: “Αδερφή είμαι, αλλά καλή”!
Ακομπλεξάριστος ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού της eurovision.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τη δική του ακομπλεξάριστη απάντηση σε ένα από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για ένα σχόλιο που έκανε κατά τη εμφάνιση της Σουηδίας το βράδυ της Πέμπτης στον Β’ Ημιτελικό.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη, κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ” ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://youtu.be/CGuoStn34sc?t=12


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χανια
Σπαράζει ο πατέρας του Παναγιώτη που πέθανε στο τροχαίο με την Πόρσε στα Χανιά: «Από το παιδί μου μας έφεραν μόνο τα παπούτσια του»
Ο νεαρός οδηγούσε το δικό του όχημα όταν συγκρούστηκε με μια Πόρσε, η οποία εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
Σπαράζει ο πατέρας του Παναγιώτη που πέθανε στο τροχαίο με την Πόρσε στα Χανιά: «Από το παιδί μου μας έφεραν μόνο τα παπούτσια του»