Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αλλάζουν το σκηνικό σήμερα – Έως 38°C ο υδράργυρος - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ιδιοκτήτης εστιατορίου που πήγε να σβήσει φωτιά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Φωτιά σε εστιατόριο - Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του στην προσπάθεια να την σβήσει

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο διακομίστηκε ιδιοκτήτης κεντρικού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημά του, καθώς στην προσπάθεια να την σβήσει υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 2.45 το απόγευμα στην κουζίνα του εστιατορίου. Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση του ιδιοκτήτη η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ενώ δεν κινδύνευσαν θαμώνες του καταστήματος.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία