Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Σ. Αρναούτογλου προειδοποιεί για κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Για κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, κατά την ενημέρωσή του στο δελτίο ειδήσεων. 

Αναλυτικότερα, από τις υψηλές θερμοκρασίες και την αστάθεια των επόμενων ημερών, θα έρθει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του, η πτώση της θερμοκρασίας θα αγγίξει και τους 10 βαθμούς σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Ο καιρός την Κυριακή 15 Μαΐου - Βροχές και καταιγίδες

Την Κυριακή αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στα βόρεια ηπειρωτικά, οι οποίες από το πρωί σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι βροχοπτώσεις θα είναι ισχυρότερες στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 30, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 13 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 29, στις Κυκλάδες από 11 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 25 και στην Κρήτη από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πιερρακακης πειραματικο αλεξανδρούπολης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Επίσκεψη στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
«Η πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr είναι ένα από τα εργαλεία της στρατηγικής μας, που εξασφαλίζει ότι κάθε περιστατικό βίας και εκφοβισμού στο σχολικό...
Κυριάκος Πιερρακάκης: Επίσκεψη στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
sivitanidios4112018.jpg
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) στη...
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά