thymios
Εδώ και μια εβδομάδα αγνοείται ο Θύμιος από τον Πύργο που υπήρξε θύμα bullying

Συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού του 40χρονου Θύμιου από τον Πύργο, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και μια εβδομάδα. 

Ο 40χρονος αγνοείται μετά από επίθεση που είχε γίνει σπίτι του από αγνώστους με κροτίδες και βεγγαλικά. Το βίντεο δημοσίευσε η εκπομπή «Φως στο τουνελ».

Μάρτυρες ανέφεραν πως ο 40χρονος είχε προσπαθήσει να απομακρύνει τους νεαρούς αρκετές φορές, ενώ σε μια από αυτές τις προσπάθειες δημιουργήθηκε η στρεβλή εντύπωση ότι ο 40χρονος κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας του Πύργου και τρομοκρατούσε τους πολίτες.

Ο Θύμιος, ο οποίος ο οποίος κατονομάστηκε ως «επικίνδυνος» ακόμα και «serial killer», επειδή, όπως φαίνεται, θέλησε να προστατέψει τον εαυτό του από το bullying που δεχόταν.

Στον Πύργο βρίσκεται από την Πέμπτη κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Αναζήτηση ευθυνών μέσω του Αρείου Πάγου

Μιλώντας χθες στην εκπομπή της ΟΡΤ, «Press Room» και στον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη ο διευθυντής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα της Γραμμής Ζωής θα είναι η αναζήτηση των υπευθύνων, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ενώ έκανε και μικρή αναφορά στις συνθήκες που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά.

Όπως είπε «η κακοποίηση του ανθρώπου αυτού είχε ως αποτέλεσμα την εξαφάνισή του. Για κάποιους λόγους, κάποιοι από την τοπική κοινωνία δεν τον ήθελα ανάμεσά τους. Ο άνθρωπος ζήτησε προστασία από την αστυνομία όμως φαίνεται ότι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που έγινε είναι ότι πρόκειται για μια μαφιόζικη ενέργεια στην οποία δρουν κυρίως ανήλικοι, Αυτή η ομάδα πήγε έξω από το σπίτι του με μηχανάκια και αυτοκίνητα, τον χλεύασε, του πέταξε πέτρες και ξύλα και τον υποχρέωσε να βγει έξω από την πόρτα για να τους διώξει και μετά οι ίδιοι πήγαν και κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι τους επιτέθηκε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...