βενζίνη, πρατήριο, βενζινάς, τιμή βενζίνης

Συνεχείς, έστω και μικρές, αυξητικές τάσεις στην τιμή της βενζίνης προβλέπει για το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τον Ιούλιο η μέση τιμή της βενζίνης στα αστικά κέντρα να βρίσκεται στα 2,35 ευρώ ανά λίτρο και στα νησιά να φτάσει ακόμα και τα 2,80 ευρώ/λίτρο.

Ο κ. Ασμάτογλου κάνει λόγο για ξεκάθαρη κερδοσκοπία του διεθνούς παράγοντα στο χώρο της εμπορίας βενζίνης και σημειώνει ότι είναι μεγάλη πτώση της κατανάλωσης, η οποία φτάνει ακόμα και στο 30% τις Κυριακές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pinokio
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)
Μήπως τελικά οι δημοσκοπήσεις έχουν ως στόχο να διαμορφώσουν την "κοινή γνώμη" και όχι να καταμετρήσουν τις απόψεις της;
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)