diki topaloudi mitera
INTIME/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ικανοποιημένη από την πρόταση της Εισαγγελέως - Θέλει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Θα ήθελα τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στους δημοσιογράφους ύστερα από την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, να κριθούν ένοχοι και οι δύο κατηγορούμενοι χωρίς ελαφρυντικά.

Ικανοποιημένη από την πρόταση της Εισαγγελέως

Βγαίνοντας από το δικαστήριο η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας δήλωσε ικανοποιημένη από την πρόταση της Εισαγγελέως ωστόσο σημείωσε: «Εγώ θα ήθελα, όμως, σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες, τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Κι όχι ποινές – χάδια. Γιατί για μένα, τα 16 χρόνια δεν λένε τίποτε. Τα ισόβια όμως, οι στυγεροί δολοφόνοι, όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνον στον χώρο της φυλακής, ίσως συμμαζευτούν».

Μάλιστα σχολιάζοντας τις υποθέσεις που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας τόνισε: «Οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα! Κάθε μήνα σχεδόν, δολοφονείται και μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια μάνα…».

Θέλει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία της να συναντηθεί, τόσο εκείνη όσο και οι άλλες μητέρες που έχουν δολοφονηθεί τα κορίτσια τους, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μία ανθρώπινη ζωή. Κι αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάω και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κύριο Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων», είπε.

Η εισήγηση «καταπέλτης» της Εισαγγελέως 

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση «καταπέλτης» της Εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ήταν ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά για τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και την βάναυση κακοποίηση της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δεν σταμάτησε εκεί αλλά οδήγησε και στην απόφαση των δύο νεαρών να την πετάξουν από το γκρεμό στη θάλασσα βρίσκοντας μαρτυρικό θάνατο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;