Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων μαθητριών στο κέντρο της Κηφισιάς
Δύο ανήλικα κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια και επί ώρα χτυπούσε ανελέητα η μία την άλλη

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λόγω του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε  δύο ανήλικες μαθήτριες.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.

Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται και σχεδόν να ξεγυμνώνονται από τα τραβήγματα και τα χτυπήματα.

Γύρω από τα δύο κορίτσια που χτυπούσαν η μία την άλλη είχε μαζευτεί ένα πλήθος συνομιλίκων τους, το οποίο παρακολουθούσε, σαν να έβλεπε ξύλο σε ρινγκ. Κατέγραφαν με τα κινητά τους το άγριο ξύλο, αλλά κανένας τους δεν παρενέβαινε για να τις σταματήσει.  Αντιθέτως επευφημούσαν, ζητώντας πιο άγρια χτυπήματα, ενώ τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ανέφερε ένας  νεαρός στην κάμερα του καναλιού, αρκετά παιδιά αποφεύγουν να εμπλακούν φοβούμενα ότι μπορεί να στοχοποιηθούν εκείνα στη συνέχεια.

«Οποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό. «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκκαλώνει και υπακούει».

Άλλο παιδί προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δημιουργούνται τέτοια σκηνικά, ανέφερε ότι το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση.

Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση που έγινε από άλλους περαστικούς.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγείο
Άγιος Στέφανος: Κινητοποιήσεις για τα Νηπιαγωγεία – Δίωρο «λουκέτο» και στάση εργασίας την Τρίτη
Αντιδρούν γονείς και εκπαιδευτικοί σε μετακινήσεις μαθητών και συγχωνεύσεις τμημάτων – «Όχι στη σαρανταποδαρούσα των 25 παιδιών», τονίζουν
Άγιος Στέφανος: Κινητοποιήσεις για τα Νηπιαγωγεία – Δίωρο «λουκέτο» και στάση εργασίας την Τρίτη
δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση ALCO: Έντονη δυσπιστία για το Κράτος Δικαίου – Απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία
Στο 22,8% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Επτά στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι η χώρα δεν λειτουργεί με όρους κράτους δικαίου
Δημοσκόπηση ALCO: Έντονη δυσπιστία για το Κράτος Δικαίου – Απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία
panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου (ΑΣΔΑΑΜ)
«Το παρόν Μνημόνιο αποσκοπεί στην ερευνητική συνεργασία των συμβαλλόμενων μερών μέσω της δημιουργίας ψηφιακών ιστορικών αρχείων της ΑΣΔΑΑΜ και κοινής...
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου (ΑΣΔΑΑΜ)
πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για την απανθρακοποίηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
Το έργο βασίζεται στις κεντρικές στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για την απανθρακοποίηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας