Χριστός Ανέστη με μολότοφ! Ένα απίθανο σκηνικό πολέμου στο Νέο Κόσμο
Γιορτάζοντας την Ανάσταση με μολότοφ

Ο Νέος Κόσμος τα τελευταία χρόνια γιορτάζει την Ανάσταση με τον πιο «εκρηκτικό» τρόπο! Μόλις ακουστεί το Χριστός Ανέστη και αρχίσουν να χτυπούν οι καμπάνες, μολότοφ, εκρήξεις και φωτιές δημιουργούν ένα σκηνικό πολέμου και κάνουν τους δρόμους έξω από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως να μοιάζουν με «βομβαρδισμένο τοπίο».

Ο δρόμος έξω από τον Ιερό Ναό Ανάληψης Κυρίου στον Νέο Κόσμο, μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Κάτοικοι του Νέου Κόσμου και της ευρύτερης περιοχής, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο, ώστε να απαθανατίσουν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ή κάποια υλική ζημιά από τις μολότοφ και τα βεγγαλικά που έπεσαν μετά το «Χριστός Ανέστη».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατάτες
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά
Δεν χρειάζεται ούτε ειδικά μπαχαρικά ούτε ακριβά σκεύη. Μόνο μια μικρή αλλαγή στη διαδικασία, εμπνευσμένη από τις ιταλικές κουζίνες.
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά