ekklisia
Tο ομορφότερο ξωκλήσι κοντά στην Αττική με την εκπληκτική θέα

Η ομάδα Up Stories, παρουσιάζει το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται σε ένα εκπληκτικού κάλους φυσικό τοπίο στο Άκρα Μελαγκάβι στην Περαχώρα Κορινθίας με την πραγματικά εκπληκτική θέα σε ολόκληρο τον Κορινθιακό κόλπο. 

Η θέα από το συγκεκριμένο εκκλησάκι κυριολεκτικά κόβει την ανάσα καθώς βρίσκεται στην κορυφή μίας βραχώδους καλντέρας ακριβώς απέναντι από την Πόλη της Κορίνθου και μόλις λίγα εκατοντάδες μέτρα από τον επίσης πανέμορφο φάρο που κοσμεί το Άκρα της Μελαγκάβι.

Ίσως και να πρόκειται για το ομορφότερο ξωκλήσι πλησίον της Αττικής και αν έχετε την τύχη να το επισκεφθείτε κατά το ηλιοβασίλεμα τότε κυριολεκτικά θα πιστέψετε ότι βρίσκεστε και ζείτε από κοντά το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. 

Δείτε το βίντεο


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

theatro
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α' Γυμνασίου σχ. έτους 2026-27
Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2026-202
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α' Γυμνασίου σχ. έτους 2026-27