agori ipa syllipsi
Αστυνομικοί συνέλαβαν μικρό αγόρι επειδή κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα... σακουλάκι πατατάκια - Σφοδρές αντιδράσεις για νέο περιστατικό υπέρμετρης αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ για ένα ακόμα περιστατικό υπέρμετρης αστυνομικής βίας σε βάρος μικρού αγοριού, το οποίο κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα... σακουλάκι πατατάκια!

Σε βίντεο που τράβηξε περαστικός και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένα μικρό αγόρι που κλαίει, ενώ οι αστυνομικοί του κρατούν τα χέρια, και το οδηγούν σε περιπολικό.

«Τι κάνεις;», ακούγεται να ρωτά ο περαστικός τον αστυνομικό που κρατά το αγοράκι από τα χέρια. «Μάντεψε. Μάντεψε τι κάνω», απαντά ειρωνικά ο αστυνομικός. «Μου φαίνεται σαν ένα μωρό. Δεν ξέρω τι κάνεις. Τι συμβαίνει λοιπόν;», λέει ο περαστικός στο βίντεο.

Ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος του λέει πως «το αγόρι έκλεβε πράγματα».

«Όχι φίλε, και να έκλεψε ένα ένα σακουλάκι πατατάκια, γιατί τον αντιμετωπίζετε σαν ένα δολοφόνο;», λέει ο περαστικός, βρίζοντας τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι έβαζαν το παιδί στο αυτοκίνητο.

«Αν έκλεψε μερικά πατατάκια, θα τα πληρώσω εγώ! Θα τα πληρώσω! Άσε τον ήσυχο! Είναι ένα παιδί!», φωνάζει ο ίδιος στο τέλος του βίντεο.

Σύμφωνα με το nypost.com, ο πατέρας του αγοριού, Anthony Weah, δήλωσε πως ότι η αστυνομία πήγε το αγόρι στο σπίτι του μετά το περιστατικό και του είπε ότι τα τρία αγόρια του κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν πατατάκια. Ο Weah είπε ότι οι αστυνομικοί ήταν φιλικοί και δεν απήγγειλαν κατηγορίες, αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο στα social media.

«Γιατί η αστυνομία να αντιμετωπίζει κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιδί; Για ένα σακουλάκι με πατατάκια;», είπε ο Weah στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, προσθέτοντας ότι θέλει να υποβάλει καταγγελία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ.png
Διαδραστικοί πίνακες: Καταβολή πρώτης δόσης 6,2 εκ. Vodafone για να εξοπλίσει 463 σχολεία
Συνολικά η εταιρεία ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση 12.235 διαδραστικών πινάκων σε 2.266 σχολικές μονάδες
Διαδραστικοί πίνακες: Καταβολή πρώτης δόσης 6,2 εκ. Vodafone για να εξοπλίσει 463 σχολεία