Πάτρα: «Η φωνή στα ανώνυμα τηλεφωνήματα που μιλά για δολοφονία των παιδιών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου»
Ο Μάνος Δασκαλάκης αναγνωρίζει τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας φέρνει στη δημοσιότητα ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων, «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Λαμπρόπουλος στο MEGA, σύμφωνα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που έγιναν στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου, είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών», έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως, μέσα από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα τους.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά, θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή από πλευράς Πισπιρίγκου παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού γίνεται αρκετές ημέρες πριν επέλθει η οριστική ρήξη του ζευγαριού, κάτι που συνέβη μετά τη σύλληψη της 33χρονης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, το εάν το τηλεφώνημα έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να εξακριβωθεί από έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της επαλήθευσης του ήχου με την ταυτοποίηση δείγματος φωνής της Ρούλας Πισπιρίγκου.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
ΑΔΕΔΥ: Οχι στην επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο δημόσιο από τον Υπ. Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη
Πιερρακάκης: Όχι στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
ΑΔΕΔΥ: Οχι στην επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο δημόσιο από τον Υπ. Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη
βουτσινα
Η Κατερίνα Βουτσινά κατήγγειλε μετά την Μαρία Καρυστιανού ότι δέχθηκε απειλές
Με ανάρτησή της, της απάντησε χαρακτηριστικά: «Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη» και επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί απειλές σε δύο διαφορετικές...
Η Κατερίνα Βουτσινά κατήγγειλε μετά την Μαρία Καρυστιανού ότι δέχθηκε απειλές
ΟΙΕΛΕ
Κραυγή Αγωνίας από την ΟΙΕΛΕ: Φθίνει η εκπαίδευση, υπονομεύονται τα δικαιώματα
«Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς η προάσπιση του αγαθού της Παιδείας και η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και των αμοιβών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών»
Κραυγή Αγωνίας από την ΟΙΕΛΕ: Φθίνει η εκπαίδευση, υπονομεύονται τα δικαιώματα