ΠΑΤΡΑ
«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και τη Μαλένα» ανέφερε

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» στην Αγγελική Νικολούλη, για τη σχέση του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και για το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο της, το οποίο την εξόργισε.

Το «τρίτο πρόσωπο»

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και τη Μαλένα» ανέφερε.

Είχε νεύρα με την άλλη γυναίκα , επειδή θεωρούσε ότι τα είχε ξαναβρεί με τον Μάνο. «Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δε μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;» σημείωσε.

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» πρόσθεσε.

«Θα κρατούσα κλειστό το στόμα της Τζωρτζίνας;»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει την Αγγελική Νικολούλη πως δε θα μπορούσε η ίδια να έχει την ευθύνη σε όσα τραγικά συνέβησαν στα τρία παιδιά της.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να βρεθούν για μία συνέντευξη από κοντά και όχι τηλεφωνικά, απέφευγε ποικιλοτρόπως να απαντήσει, ενώ συνέχισε να αναφέρεται στο «σπάνιο γονίδιο».

«Μόλις βγουν οι τοξικολογικές, ναι, τότε μπορούμε να βρεθούμε. Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο γιατί οι θάνατοι ήταν μαζεμένοι» υποστήριξε.

Η ίδια εμφανιζόταν θυμωμένη γι’ αυτό που της συνέβη και επέμενε πως δεν ήταν η Τζωρτζίνα αυτή που βρήκε νεκρή την αδελφή της, όπως είχε πει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ». «Όχι μόνο αναρωτιέμαι, θυμώνω κιόλας. Μεγάλη αδικία αυτό το πράγμα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό και να σωθούν άλλα παιδάκια, μόνο αυτό. Εάν είχε βρει η Τζωρτζίνα νεκρή την αδελφή της, θα το είχε πει, δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα ενός παιδιού κλειστό» ανέφερε.

Η κατηγορουμένη αναφέρθηκε και στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Είχα μείνει έγκυος μετά το χαμό της Ίριδας, αλλά προχώρησα στην άμβλωση γιατί έτσι με παρότρυναν και οι γιατροί. Θα ήταν ανωριμότητα να το κρατήσω, γιατί ακόμα δεν υπήρχε η αιτία θανάτου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διατροφή για χάσιμο κιλών
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων
Νέα μελέτη αμφισβητεί τα οφέλη της διαλείπουσας νηστείας και παρέχει μια διαφορετική διάσταση από αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα
Αδυνάτισμα: Τι είναι καλύτερο; Η διαλειμματική νηστεία ή η μέτρηση θερμίδων