Thumbnail
Δεν είναι το πρώτο που δέχεται ο σταθμός για σχόλια του παρουσιαστή

«Καμπάνα» ύψους 45.000 ευρώ έριξε στον ΣΚΑΪ το ΕΣΡ για προσβλητικά σχόλια που εκφράστηκαν δια στόματος Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πρόκειται για εκπομπή που προβαλλόταν παλιότερα και ο δημοσιογράφος φέρεται να προέβη σε παραβιάσεις της νομοθεσίας των ΜΜΕ.

Στην μια περίπτωση επεβλήθη πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για «προσβολή της αξίας του ανθρώπου», και συγκεκριμένα για body shaming του παρουσιαστή της εκπομπής σε διαγωνιζόμενη του «Greece's Next Top Model», στο επειδόδιο της 01/10/2019. Μεταξύ άλλων ακούστηκαν ατάκες όπως «η άλλη η παχιά να είναι στην παραλία έτσι σαν να έρχεται η Greenpeace να την ρίχνει πάλι μέσα δεν σας πειράζει, σας πειράζει ο Πετρετζίκης που είναι κούκλος» και «να βγω εγώ με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω «τι ωραία που πλέον με αποδέχεστε»... θα ταυτιστούμε τώρα με την κοπέλα;» σύμφωνα με το e-tetradio.gr.

Και στην άλλη περίπτωση επεβλήθη πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ, έπειτα από εξώδικη «δήλωση-διαμαρτυρία-πρόσκληση», για «προσβολή προσωπικότητας ατόμου» στο ίδιο επεισόδιο, της 01/10/2019. Ο λόγος ήταν σχόλια πάνω σε είδηση περί πώλησης σπιτιών από Ελληνίδα επιχειρηματία. Αναφερόμενοι σε αντικείμενα που βρίσκονταν σε αυτά και τα έξοδα της επιχειρηματία, ακούστηκαν φράσεις από τον παρουσιαστή και το πάνελ όπως «με τί τη λούζανε τη σκύλα αυτή; Θέλω να γίνω το σκυλάκι της», «πάνε οι καλεσμένοι και τους δένουν με τις χειροπέδες στο κρεβάτι;», «άρα ή δίνουμε 1.000.000 με ερωτικά βοηθήματα ή 5.000.000 με ξεροσφύρι» κ.ά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνολικά έχει κοστίσει στον ΣΚΑΪ συνολικά 150.000 ευρώ μόνο όσον αφορά τις παραβιάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (29/04) και την Τρίτη (30/04)
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής