Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (01/04) μία γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη στην Πάτρα, καθώς της είχαν στήσει ενέδρα τρεις δράστες οι οποίοι την χτύπησαν, την τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και της άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ.
Η καταγγελία στην αστυνομία
Καταγγέλλοντας το περιστατικό η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο ένας από τους δράστες την εξύβρισε και την χτύπησε με τα χέρια του, ενώ αμέσως μετά την τραυμάτισε με το αντικείμενο που κρατούσε.
Οι δράστες την ακινητοποίησαν και αφού της πήραν τα 3.100 ευρώ που είχε πάνω της διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εντοπίστηκαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες
Το πρωί του Σαββάτου δύο από τους φερόμενους ως δράστες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας η οποία τους εντόπισε σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, ενώ είχε προηγηθεί έρευνα που είχε οδηγήσει σε ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών.
Σε βάρος των δυο συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του συνεργού τους τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ