sompolos
«Το είχα πει από την αρχή, αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

Για εξέλιξη που συγκλονίζει έκανε λόγο σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ο πολύπειρος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος.

Έγκλημα του αιώνα

 «Παιδοκτονίες έχω καλύψει στην μακρόχρονη δημοσιογραφική μου πορεία, στα 41 μου χρόνια, της θητείας μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά τέτοιο πράγμα, όπως εξελίσσεται αυτό, δεν έχω καλύψει ποτέ. Είπα από την αρχή, αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα, χωρίς καμία αμφισβήτηση. Το έγκλημα του αιώνα. Για αυτό θα μιλάμε και του χρόνου και του παραχρόνου και οι επόμενες γενιές. Αν τελικά εξελιχθούν, όπως δείχνουν ότι πάνε δηλαδή τώρα τα πράγματα...» τόνισε μιλώντας στο Κόντρα για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Είναι άσχημα τα πράγματα. Ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της μάνας για το ένα παιδί, ότι δολοφόνησε το ένα από τρία παιδιά, είναι μια εξέλιξη που συγκλονίζει, ανατριχιάζει κανείς όταν το ακούει» είπε, ενώ αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που δείχνει η ελληνική κοινωνία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, σημείωσε πως «ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για αυτό το θρίλερ. Εγώ που έχω δει τόσους σκοτωμένους, πυροβολημένους, μαχαιρωμένους, κάτω από αυτοκίνητα, σε τροχαία, πίστεψε με συνάδελφε δεν συγκλονιζόμουν με τίποτε άλλο από τα παιδιά. Όταν έβλεπα θύμα μικρό παιδί, ταρακουνιόμουν. Ένιωθα μια ανατριχίλα».

σχετικά άρθρα

paralia
Η καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνική! Ξέρετε ποια είναι;
Αυτή είναι η ελληνική παραλία κατέκτησε την πρώτη θέση στα βραβεία Travellers' Choice της TripAdvisor για τις 25 καλύτερες παραλίες παγκοσμίως.
Η καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνική! Ξέρετε ποια είναι;