sompolos
«Το είχα πει από την αρχή, αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

Για εξέλιξη που συγκλονίζει έκανε λόγο σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ο πολύπειρος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος.

Έγκλημα του αιώνα

 «Παιδοκτονίες έχω καλύψει στην μακρόχρονη δημοσιογραφική μου πορεία, στα 41 μου χρόνια, της θητείας μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά τέτοιο πράγμα, όπως εξελίσσεται αυτό, δεν έχω καλύψει ποτέ. Είπα από την αρχή, αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα, χωρίς καμία αμφισβήτηση. Το έγκλημα του αιώνα. Για αυτό θα μιλάμε και του χρόνου και του παραχρόνου και οι επόμενες γενιές. Αν τελικά εξελιχθούν, όπως δείχνουν ότι πάνε δηλαδή τώρα τα πράγματα...» τόνισε μιλώντας στο Κόντρα για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Είναι άσχημα τα πράγματα. Ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της μάνας για το ένα παιδί, ότι δολοφόνησε το ένα από τρία παιδιά, είναι μια εξέλιξη που συγκλονίζει, ανατριχιάζει κανείς όταν το ακούει» είπε, ενώ αναφερόμενος στο ενδιαφέρον που δείχνει η ελληνική κοινωνία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, σημείωσε πως «ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για αυτό το θρίλερ. Εγώ που έχω δει τόσους σκοτωμένους, πυροβολημένους, μαχαιρωμένους, κάτω από αυτοκίνητα, σε τροχαία, πίστεψε με συνάδελφε δεν συγκλονιζόμουν με τίποτε άλλο από τα παιδιά. Όταν έβλεπα θύμα μικρό παιδί, ταρακουνιόμουν. Ένιωθα μια ανατριχίλα».

σχετικά άρθρα

Εθνική του Ιράν: Κράτησαν σχολικές τσάντες σε ένδειξη πένθους για το πολύνεκρο πλήγμα στη Μινάμπ
Εθνική Ιράν: Οι παίκτες κράτησαν σχολικές τσάντες για τη σφαγή στη Μινάμπ
Αντιπολεμικό μήνυμα "γροθιά" από τους Ιρανούς διεθνείς – 175 νεκροί μαθητές και δάσκαλοι από το φονικό πλήγμα
Εθνική Ιράν: Οι παίκτες κράτησαν σχολικές τσάντες για τη σφαγή στη Μινάμπ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν συνεργάζομαι με αυτούς που οργάνωσαν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση»
Πολιτικό «μανιφέστο» από το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για 13ο μισθό, κατάργηση του άρθρου 86 και μετωπική σύγκρουση με τη ΝΔ
Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν συνεργάζομαι με αυτούς που οργάνωσαν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση»
Ζαχαράκη
Εκπαιδευτικοί εξωτερικού: «Δικαίωση» οι αλλαγές σε επιμίσθια και αποσπάσεις
Πράσινο φως από τη Βουλή για το άρθρο 84: Επιμίσθιο και στο 5ο έτος και δυνατότητα τριετούς παράτασης πέραν της εξαετίας
Εκπαιδευτικοί εξωτερικού: «Δικαίωση» οι αλλαγές σε επιμίσθια και αποσπάσεις
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Νίκος Παπαϊωάννου
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Νίκος Παπαϊωάννου: «Βαθιά, ιστορική και ουσιαστική η σχέση της πατρίδας μας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Ελληνισμό της Πόλης»
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου