ert
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
«Δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του», αναφέρει το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για τον Δ. Μητσοτάκη

Απάντηση στον τραγουδοποιό Δημήτρη Μητσοτάκη δίνει το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, μετά την καταγγελία του πρώτου για λογοκρισία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Δ. Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν βγει στην εκπομπή «με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».

Το Πρώτο Πρόγραμμα αναφέρει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Δ. Μητσοτάκη και πως η συνέντευξη δεν ήταν δυνατό να γίνει λόγω αυξημένης επικαιρότητας. «Αντί αυτού αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής προτάθηκε στον καλλιτέχνη να ανανεωθεί το ραντεβού για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου. Δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του», όπως αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του πρωθυπουργού είχε αναρτήσει ειρωνικό σχόλιο για την συναυλία της Ειρήνης, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες, γεγονός που προκάλεσε τα σκωπτικά σχόλια πολλών καλλιτεχνών, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Δημήτρης Μητσοτάκης κ.ά.

Η απάντηση από το Πρώτο Πρόγραμμα:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ο οποίος άλλωστε συμμετέχει στη συναυλία υποστήριξης για την Ουκρανία που διοργανώνει η ΕΡΤ και το "Μουσικό Κουτί" στις 4 Απριλίου. Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Μητσοτάκης είχε κληθεί να παρέμβει στη ραδιοφωνική εκπομπή των Βραδέλη - Πίκουλα την περασμένη Τετάρτη 23 Μαρτίου ή την Περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου αλλά ο ίδιος είχε ενημερώσει ότι δεν μπορούσε. Έτσι το ραδιοφωνικό ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου, αλλά λόγω αυξημένης επικαιρότητας δεν στάθηκε δυνατόν να γίνει. Αντί αυτού αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής προτάθηκε στον καλλιτέχνη να ανανεωθεί το ραντεβού για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου. Δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΤΕΟ
Υποχρεωτικό ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για όλα τα αυτοκίνητα – Τι αλλάζει και πόσο θα πληρώνουν οι οδηγοί
Τέλος στην έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από συνεργεία φέρνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, με στόχο αυστηρότερους ελέγχους και...
Υποχρεωτικό ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για όλα τα αυτοκίνητα – Τι αλλάζει και πόσο θα πληρώνουν οι οδηγοί
Καρκίνος
Ο καρκίνος στην Ευρώπη και η δύναμη της πρόληψης: Τι μπορεί να αλλάξει την πορεία της νόσου
Μέσα σε αυτή την ανησυχητική πραγματικότητα, ειδικοί και ευρωπαϊκοί φορείς υπογραμμίζουν ότι η πρόληψη μπορεί να αποτρέψει σχεδόν 4 στους 10 καρκίνους
Ο καρκίνος στην Ευρώπη και η δύναμη της πρόληψης: Τι μπορεί να αλλάξει την πορεία της νόσου