Θέατρο: «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Πιστό» του Λουίς Σεπουλδέβα
Τελευταίες παραστάσεις: Δευτέρα 28 Μαρτίου, Δευτέρα 4 Απριλίου και Δευτέρα 11 Απριλίου

 Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν Πιστό

                                                                      του Λουίς Σεπουλδέβα

Ένα έργο που αναφέρεται κυρίως στη βαρβαρότητα της   εξουσίας,  στην αλληλεγγύη και στην αγάπη για τη φύση.

  Διασκευή και  Σκηνοθεσία

   του Κώστα Γάκη και της Νατάσας Κοσμίδου

             Η   μουσική είναι του ίδιου του Γάκη και ερμηνεύουν οι:

       Κώστας Γάκης , Γιάννης Βασιλώττος,

Ελευθερία Μάζαρη και Ιωάννα Παπακωνσταντίνου.

 στο Θέατρο «ΑΛΦΑ ΛΗΝΑΙΟΣ-ΦΩΤΙΟΥ» ΠΑΤΗΣΙΩΝ 37 & ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)    

Τελευταίες παραστάσεις: Δευτέρα 28 Μαρτίου, Δευτέρα 4 Απριλίου και Δευτέρα 11 Απριλίου

enas_skylos_3.jpg


                                                  ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

                                               « Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν Πιστό»

                                                              του Λουίς Σεπουλδέβα

   Ένα έργο που αναφέρεται κυρίως στη βαρβαρότητα της εξουσίας, στην αλληλεγγύη και στην αγάπη για τη φύση.

     Πρόκειται για μια ιδιαίτερη παράσταση, που σε μαγεύει, σε συγκινεί, αλλά συγχρόνως σε ζωντανεύει και σε θυμώνει μέσα από μια ιστορία που ξεδιπλώνεται με ήχους από το σώμα των ηθοποιών, αυτοσχέδια όργανα, με απίστευτη και διαρκή κίνηση που οδηγεί μαγικά από τη μία εικόνα στην άλλη από μια ομάδα γροθιά με φωνές που σε ταξιδεύουν, κορμιά που ιδρώνουν και κάθε κύτταρο τους υπηρετεί πιστά τα βαθιά νοήματα του έργου.

     Η υπέροχη μουσική είναι του ίδιου του Γάκη  και ερμηνεύουν οι  Κώστας Γάκης,  Γιάννης Βασιλώττος, Ελευθερία Μάζαρη   και  Ιωάννα Παπακωνσταντίνου.

   Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη και της Νατάσας Κοσμίδου που τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές τους και τη δουλειά τους σκοπό έχουν να ταράξουν τα νερά με μια πρόταση για κοινωνικοπολιτικό θέατρο που περνάει μέσα από τα βάθη της ψυχής.

enas_skylos_2.jpg

    Ένα θέατρο που το οι ίδιοι το ονομάζουν «κοσμοαλλαχτικό».

   Με τη ματιά τους στη σκηνή βλέπουμε τον καλλιτέχνη που πραγματικά πονάει για την αδικία, τη βαρβαρότητα της εξουσίας, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Δεν τους αφήνει αδιάφορο οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα και δε χάνουν ευκαιρία να το σχολιάσουν, να το αναδείξουν, να το καταδικάσουν.

     Είναι το θέατρο που θέλουμε να έχουμε. Θέατρο που σκοπό έχει να ταρακουνήσει, να αφυπνίσει, να ενώσει όσους είναι από την πλευρά του δίκιου, ακουμπώντας δυνατά στην καρδιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα