agrotes mploka
INTIME/ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
Στη 13.00 στην πλατεία Βάθης, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων - Ζητούν μέτρα κατά της ακρίβειας - Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι εκδήλωση για την εξέγερση στο Κιλελέρ

Μέτρα κατά της ακραίας ακρίβειας διεκδικούν αγρότες και κτηνοτρόφοι με το αυριανό πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στη 13:00 στην πλατεία Βάθης.

«Οι σημερινές εξαγγελίες-κοροϊδία - ψίχουλα, για τους αγρότες και συνολικά τον λαό πρέπει να διαλύσει οποιαδήποτε αυταπάτη υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι μπορούν να δοθούν λύσεις χωρίς την αγωνιστική πίεση που ασκούμε» υπογραμμίζει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται η «αναγκαιότητα κοινής πάλης και συμπόρευσης με όλο τον λαό, διεκδικώντας μέτρα κατά της ακραίας ακρίβειας που πλήττει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

«Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του μεγάλου πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου που θα γίνει αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεκάδες λεωφορεία από όλες τις περιοχές της χώρας και από νησιά και χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι δίνουν μάχη επιβίωσης, διεκδικώντας το αυτονόητο, να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παράγουν και απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η μείωση του κόστους παραγωγής.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει συμβολικός αριθμός τρακτέρ δείχνοντας την αποφασιστικότητά μας αλλά και τον δρόμο του αγώνα. Ό,τι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και μπλόκων. Μπορούμε με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο να αποσπάσουμε μεγαλύτερες κατακτήσεις από την κυβέρνηση, αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη της οργάνωσης και του αγώνα μας.

Οι σημερινές εξαγγελίες-κοροϊδία - ψίχουλα, για τους αγρότες και συνολικά τον λαό πρέπει να διαλύσει οποιαδήποτε αυταπάτη υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι μπορούν να δοθούν λύσεις χωρίς την αγωνιστική πίεση που ασκούμε. Ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που δίνονται είναι αποτέλεσμα των μπλόκων που είχαμε στήσει το προηγούμενο διάστημα.

Τονίζουμε την αναγκαιότητα κοινής πάλης και συμπόρευσης με όλο τον λαό, διεκδικώντας μέτρα κατά της ακραίας ακρίβειας που μας πλήττει. Καλούμε τους φορείς και τον λαό της Αθήνας να ενώσει τη φωνή του με τους αγρότες αύριο στη συγκέντρωση.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Βάθης θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά μας στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο μνημείο στο Κιλελέρ θα τιμήσουμε την ηρωική εξέγερση των κολίγων με κατάθεση στεφανιών από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και Ομοσπονδίες. Επίσης όποιος άλλος φορέας θέλει να καταθέσει στεφάνι μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης και τιμής.

Όλοι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Συνεχίζουμε - Θα νικήσουμε!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...