kakokairia xioni kryo
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Προειδοποίηση Αρναούτογλου για νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή 18/3 – Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στην Αττική

Νέα ψυχρή εισβολή αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Παρασκευή 18 Μαρτίου με τις χιονοπτώσεις να επηρεάζουν και την Αττική. Οι χιονoπτώσεις θα σημειωθούν σε χαμηλά υψόμετρα, στα κεντρικά και στα πεδινά της βόρειας Ελλάδας. 

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι έντονα με χαμηλές χιονοπτώσεις σε περιοχές όπως τη Θεσσαλία και την Εύβοια. Την Κυριακή τα χιόνια θα επηρεάσουν την Αττική την Εύβοια, την Βοιωτία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες αραιές συννεφιές κατά διαστήματα πυκνότερες στα ανατολικά και βορειοανατολικά.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στην Αττική τις πρωινές ώρες θα έχει εναλλαγές ηλιοφάνειας και κάποιας αραιής συννεφιάς πρόσκαιρα και λίγο πιο πυκνής. Από το μεσημέρι όμως και μετά θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια και το βράδυ η ξαστεριά. Οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 3 με 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Κεντρική Μακεδονία τις προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε εναλλαγή ηλιοφάνειας με αραιή συννεφιά και ειδικά το πρωί ελαφρώς περιορισμένη ορατότητα. Μετά το μεσημέρι οι αραιές συννεφιές θα περιοριστούν στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως μια νέα ψυχρή εισβολή θα απασχολήσει ξανά τη χώρα μας από την Παρασκευή με αρκετές χιονοπτώσεις.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα