Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό 5χρονου
Προφυλακίστηκε 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 5χρονου αγοριού, στην Καλαμάτα

Προφυλακίστηκε 31χρονος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Καλαμάτας, με την κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μια 25χρονη μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της.

Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ να σημειωθεί, ότι είναι πατέρας δυο ανήλικων τέκνων και έχει καταδικαστεί άλλες δυο φορές για το ίδιο αδίκημα.

Μάλιστα η αστυνομία, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα και συγκεκριμένα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες. 

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε», αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα