kakokairia xioni oximata
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας - Συνεχίζει να πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία «Φίλιππος»

Κανονικά επιτρέπεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, μετά τη διακοπή που προκάλεσε η κακοκαιρία «Φίλιππος», όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 15:15, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που είχε τεθεί σε ισχύ από χθες το βράδυ στην Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Νωρίτερα η Πολιτική Προστασία έστειλε νέο μήνυμα προς τους κατοίκους σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια να αποφύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«Επαναλαμβάνουμε ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια. Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οριστικά σε εφαρμογή η απαγόρευση στη χρήση τζελ νυχιών από την 1η Σεπτεμβρίου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γάζα
ΠΟΥ: Έκκληση στο Ισραήλ να χαλαρώσει τις διαδικασίες εισόδου της ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα
Η έκκληση αυτή έρχεται ενόψει της σχεδιαζόμενης στρατιωτικής επιχείρησης στην Πόλη της Γάζας, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΠΟΥ: Έκκληση στο Ισραήλ να χαλαρώσει τις διαδικασίες εισόδου της ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα
konserva
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται δημοφιλής κονσέρβα ψαριού – Εντοπίστηκε επικίνδυνη ουσία
Επικίνδυνα υψηλά επίπεδα ισταμίνης εντοπίστηκαν σε κονσέρβα ψαριού – Ο ΕΦΕΤ ζητά άμεση απόσυρση και προειδοποιεί τους καταναλωτές
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται δημοφιλής κονσέρβα ψαριού – Εντοπίστηκε επικίνδυνη ουσία
androulakis
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δείχνει την αποτυχία της ΝΔ να ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα»
Κριτική στην κυβέρνηση και αναφορά στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δείχνει την αποτυχία της ΝΔ να ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα»