Κακοποίηση γυναίκας στη Λαμία: «Βοήθεια, θα με σκοτώσει» - Τη γρονθοκόπησε στην πλατεία (Video)
«Την προηγούμενη φορά με είχε χαρακώσει με ξυράφι στο πρόσωπο. Τώρα μου έριξε μπουνιές και με χτύπησε μέσα στην πλατεία. Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει. Ζητάω βοήθεια....»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 38χρονη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία.

Ο άνδρας γρονθοκόπησε τη γυναίκα, και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν καλώντας την αστυνομία, ενώ ο δράστης διέφυγε μέσα στα στενά της πόλης.

«Την προηγούμενη φορά με είχε χαρακώσει με ξυράφι στο πρόσωπο. Τώρα μου έριξε μπουνιές και με χτύπησε μέσα στην πλατεία. Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει. Ζητάω βοήθεια....», είπε η 38χρονη μητέρα που κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος παλαιότερα την είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο στην ίδια πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Η 38χρονη μητέρα, που τελευταίο διάστημα έχασε και τους γονείς της, κάνει πραγματικό αγώνα να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Έχει πάει παντού για βοήθεια. Στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με....», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεύμα
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό
Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας του μεταβολισμού του Ινστιτούτου Max Planck, έδειξαν σε πειράματα σε ποντίκια ότι οι προσαρμογές στα μιτοχόνδρια του...
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό